ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

Διεξήχθη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στη Λευκωσία, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα παμπαίδων/παγκορασίδων (κάτω των 14ετών) στο Ξίφος Μονομαχίας. Στους αγώνες συμμετείχαν πέραν των ….. αθλητών από τα 6 Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Αποτελέσματα αγώνων:

Ατομικό Παμπαίδων Κ14: Στην κατηγορία παμπαίδων, Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Θεοφάνους Διονύσιος-Ραφαήλ (Α.Ο.Αχιλλέας) ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Μιχαήλ Παναγιώτη (Α.Ο.Λευκωσίας). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Ιωάννου Αντώνιος (Ο.Ξ.Μέγας Αλέξανδρος) και Πιετρόνι Μάντοκ-Λούκας (ΑΞΙΑ).

Ατομικό Παγκορασίδων Κ17: Νικήτρια αναδείχθηκε η Εμμανουηλίδου Ελένη (Σ.Ξ.Λεμεσού) νικώντας στον τελικό την Ιωάννου Σιμόνι (Σ.Ξ.Λεμεσού). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Αμπτάλα Σάρα (Σ.Ξ.Λεμεσού) και Σαραμπασινα Ιωάννα (Ο.Ξ.Μονομάχοι).

Τις απονομές έκανε ο Γ.Γ της ΚΟΞ, Κωνσταντίνος Ταλιώτης.

Το Δ.Σ συγχαίρει αθλητές, προπονητές και διαιτητές που έδωσαν το παρόν τους και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Σωματείο Όμιλος Ξιφασκίας ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ Λευκωσίας για την υποδειγματική οργάνωση των αγώνων και τον ΟΠΑΠ Κύπρου, χορηγό του αγωνιστικού προγράμματος.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U17

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο εφήβων/νεανίδων θα συμμετάσχει η Κύπρος τόσο στο ατομικό όσο και στα ομαδικά. 5 αθλητές και 1 αθλήτρια θα αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη όπου οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 280.