ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΑΔΟΥ

Διεξήχθει το Σάββατο 29/10/22 στη Λευκωσία, το Παγκύπριο Κύπελλο εφήβων/νεανίδων (κάτω των 17 ετών) στο Ξίφος Μονομαχίας. Στους αγώνες συμμετείχαν 25 αθλητές/τριες από τα 6 Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Αποτελέσματα αγώνων:
Ατομικό Εφήβων Κ17: Στην κατηγορία εφήβων, Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος (Σ.Ξ.Λεμεσού) ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Αριστείδου Ιωάννη (Α.Ο.Λευκωσίας). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Ντουπέη Ρόχαν-Στυλιανός (Α.Ο.Αχιλλέας) και Χαραλάμπους Αρτέμιος (Ο.Ξ.Μέγας Αλέξανδρος).
Ατομικό Νεανίδων Κ17: Νικήτρια αναδείχθηκε η Ενωτιάδου Άννα-Κατερίνα (ΑΞΙΑ) νικώντας στον τελικό την Χριστοφή Ιόλη (Σ.Ξ.Λεμεσού). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Μακάυ Μίτλετον-Σοφία (Σ.Ξ.Λεμεσού) και Αδάμου Νικολίνα (Α.Ο.Λευκωσίας).

Τις απονομές έκαναν τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΞ, Τζαλαβρέτα Χριστίνα-Ιωάννα (Έφορος) και Εμμανουηλίδου Ιωάννα-Μαρία (Μέλος).

Το Δ.Σ συγχαίρει αθλητές, προπονητές και διαιτητές που έδωσαν το παρόν τους και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Ακαδημία Ξιφασκίας ΑΞΙΑ για την οργάνωση των αγώνων και τον ΟΠΑΠ Κύπρου, χορηγό του αγωνιστικού προγράμματος.

Επόμενη δράση οι ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (K11 & K13) που θα διεξαχθούν επίσης στη Λευκωσία στις 12 Νοεμβρίου.