ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

Διεξήχθει το Σάββατο 18/11/2023 στη Λεμεσό, το Κύπελλο Παμπαίδων/Παγκορασίδων (κάτω των 14 ετών) στο Ξίφος Μονομαχίας, το δεύτερο βαθμολογούμενο τουρνουά της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αποτελέσματα αγώνων:

Ατομικό Παμπαίδων Κ14: Στην κατηγορία παμπαίδων, Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Θεοφάνους Διονύσιος Ραφαήλ (Ο.Ξ.Μέγας Αλέξανδρος), ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Ιωάννου Αντώνη (ΑΞΙΑ). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Κυριακίδης Ανδρέας (ΑΞΙΑ) και Μιχαήλ Παναγιώτης (Α.Ο.Λευκωσίας).

Ατομικό Παγκορασίδων Κ14: Κυπελλούχα αναδείχθηκε η Εμμανουηλίδου Ελένη (Σ.Ξ.Λεμεσού) νικώντας στον τελικό την Σταύρου Ιφιγένεια (Σ.Ξ.Λεμεσού). Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Λουκοπούλου Δανάη Αθανασία (Σ.Ξ.Λεμεσού) και Ντουπέη Νάντικα Άντρια (Ο.Ξ.Μέγας Αλέξανδρος).

Τις απονομές έκαναν η Γεν. Γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΞ, Τζαλαβρέτα Χριστίνα Ιωάννα και το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής και υπεύθυνος διαιτητών, Παπαγεωργίου Παναγιώτης.

Το Δ.Σ συγχαίρει αθλητές, προπονητές και διαιτητές που έδωσαν το παρόν τους και τον ΟΠΑΠ Κύπρου, χορηγό του αγωνιστικού προγράμματος.

Επόμενο τουρνουά, στις 2 Δεκεμβρίου 2023 στην Λεμεσό που αφορά την κατηγορία Ανδρών/Γυναικών.

elections
elections