Επίδειξη τεχνικής κατάρτισης και όμορφο θέαμα από τους Λεμεσιανούς Ξιφομάχους!


Το Σωματείο Ξιφασκίας Λεμεσού με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, συνέβαλλαν στο να απολαύσουμε όλοι μας “μία αλλιώτικη Κυριακή”. Με τον καιρό σύμμαχό της, η Λεμεσός γιόρτασε και ο παραλιακός πεζόδρομος στον μόλο γέμισε από κόσμο, που διασκέδασαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Υπό τους ήχους σπαθιών και μουσικής, αθλητές και αθλήτριες του Σωματείου Ξιφασκίας Λεμεσού παρουσίασαν ένα άγνωστο αλλά συνάμα όμορφο θέαμα. Ο κόσμος της Λεμεσού παρακολούθησε αγώνες επίδειξης από ξιφομάχους όλων των ηλικιών, ενώ είχε και την ευκαιρία να δοκιμάσει την επιδεξιότητά του στη χρήση του ξίφους, με την βοήθεια ειδικού εξοπλισμού που διέθετε το Σωματείο.

Αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία τέτοιου είδους εκδηλώσεων! Τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, διασκέδασαν, έμαθαν χρήσιμες πληροφορίες για την ξιφασκία και φυσικά δόθηκε η ευκαιρία σε αυτό το «άγνωστο» Ολυμπιακό άθλημα να προβληθεί και να ακουστεί σε όλους.

“Ευχή όλων στο τέλος της ημέρας, είναι η κοινωνία και οι αρχές του τόπου μας, να στηρίζουν τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες όλο και συχνότερα και να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι από εμάς, δίνοντας χρώμα και ενδιαφέρον στην καθημερινή μας ζωή.”