Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Νέων/Talents Cup

Παγκύπρια Πρωταθλήματα
Το Σάββατο 25 Απρ 2015 διεξήχθει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

Στην κατηγορία ξίφους μονομαχίας νέων ανδρών πρώτευσε ο Βορόνκιν Σεργκέι νικώντας στον τελικό τον Δημητριάδη Φίλιππο με 15-10.
Τις 3ες θέσεις μοιράστηκαν οι Ταλιώτης Αλέξανδρος και Ιωάννου Γιώργος.

Στην κατηγορία ξίφους μονομαχίας νέων γυναικών ξεχώρησε άνετα η Νικολέττου Αμαρυλίς με 15-7 στον τελικό της Αμάν Εύας, ενώ τα χάλκινα μετάλλια οι Θεοχάρους Μαρία και Γεωργαλέττου Αθηνά.

Κύπελλο Cyprus Talents
Στην κατηγορία μικρών αθλητών, όπου διοργανώθηκε από το Σωματείο Ξιφασκίας Λεμεσού το Cyprus Talents Cup, παιδάκια ηλικίας από 7 έως 12 ετών έδωσαν τις δικές τους μονομαχίες, εντυπωσιάζοντας τους πάντες και ιδιαίτερα τους γονείς που είχαν κατακλύσει τον χώρο των αγώνων.
Στα αρνητικά των αγώνων, η παντελής απουσία παιδιών από τα Σωματεία Λευκωσίας και Κοσμόπολη Τραχωνίου, τα οποία επέλεξαν να μην φέρουν κανένα παιδάκι για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Για την ιστορία αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:
Κατηγορία -8:
Αλέξανδρος Χασιρίδης Σ.Ξ.Λεμεσού
Παναγιώτης Μουχαρίμπ Ακαδημία Ξιφασκίας Λευκωσίας

Κατηγορία -12 αγοριών
Χάρης Σαββίδης Σ.Ξ.Λεμεσού
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης Σ.Ξ.Λεμεσού
Σταύρος Παυλίδης Σ.Ξ.Λεμεσού

Κατηγορία -12 κοριτσιών
Laila Tuohy Σ.Ξ.Λεμεσού
Σωτηρία Παύλου Ακαδημία Ξιφασκίας Λευκωσίας
Αλεξάνδρα Βιολάρη Ακαδημία Ξιφασκίας Λευκωσίας
Ελένη Πηδια Ακαδημία Ξιφασκίας Λευκωσίας

Σε όλα τα παιδάκια δώθηκαν επίσημες φανέλες των αγώνων, ενώ ένας τυχερός κέρδισε 1 καινούργιο ξίφος μονομαχίας, προσφορά του Σωματείου.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες στο Limassol Fencing Club

Η Ομοσπονδία νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Σωματείο Ξιφασκίας Λεμεσού, που πραγματικά εντυπωσίασε σήμερα με την υποδειγματική οργάνωση και διεξαγωγή όλων των αγώνων, δείχνοντας το υψηλό επίπεδο των Διοικούντων και όλων των εθελοντών που με πολύ κόπο και αγάπη για το άθλημα κατάφεραν να χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους αθλητές και φίλαθλο κόσμο της ξιφασκίας της Κύπρου.